OVER ONS

Carbon 14 - stefan van der pal

Stichting it giet mâl is opgericht op 11 december 2019 door Stefan van der Pal en zijn vrouw Marianne Faber. Doel van de stichting is om door buitengewone sportieve prestaties wetenschappelijk onderzoek naar een levensgevaarlijke of zeldzame ziekte financieel te ondersteunen én te gaan voor het vervullen van wensen van zieke mensen.

Elfstedentriathlon 2022

Stefan van der Pal heeft zijn Elfstedentriatlon volbracht. Hij finishte maandag 18 juli om 15.15 uur op het laatste onderdeel. Hij heeft vijf dagen gezwommen, zeven uren gefietst en 32 uren hardgelopen.

Met de actie heeft Van der Pal ruim 96.000 euro opgehaald voor Stichting Semmy, die zich inzet voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Momenteel wordt er nog steeds gedoneerd.

Elfstedenzwemtocht 2020

2 juli, 16.00 uur. Het stond rood omcirkeld in de agenda van de stichting. Tot tweemaal toe ging onze zwemelfstedentocht niet door, dus dit had het jaar moeten worden. Maar helaas, dit keer gooit het coronavirus roet in het eten.

Doelstellingen

Met buitengewone sportieve prestaties aandacht vestigen en geld ophalen voor levensgevaarlijke of zeldzame ziektes en vervullen van wensen van zieke mensen.

Bestuur

Het bestuur van de “Stichting It giet mâl” bestaat uit:

  • Voorzitter Stefan van der Pal
  • Secretaris Marianne Faber
  • Penningmeester Pyt de Vries
  • Bestuurslid Frank Schrage


ANBI Status

De Belastingdienst heeft Stichting It Giet Mâl aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling, waarmee wij de ANBI status hebben verkregen.

Bekijk beleidsplan

Winstoogmerk

De stichting heeft geen winstoogmerk.

Vergoeding bestuur

Het bestuur van de stichting ontvangt geen vergoedingen voor hun werkzaamheden.

Jaarrekening

Bekijk jaarrekening 2020

Bekijk jaarrekening 2021

Bekijk jaarrekening 2022

KVK: 76631214

Fiscaal nummer: 8 6 0 7 1 2 8 3 7

Stichting It Giet Mal