Onverstandig, Onbesuisd, Onmogelijk?

Wie van sporten houdt, roekeloze pogingen en voor wie gelooft in de grote dromen van een heel normaal mens! Stefan van der Pal is de eerste persoon ooit die de Elfstedentriatlon heeft volbracht. Binnen een dikke week zwom hij 200 kilometer, daarna fietste hij de tocht en vervolgens legde hij de route nog een keer hardlopend af.

Het verhaal van Stefan is geen standaard succesverhaal, maar een authentiek verhaal over thema’s als ambitie, mindset, doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslagen, denken in oplossingen, privé/werk balans en succesvol samenwerken.

Meer weten? Mail naar info@stefanvanderpal.nl of bel 0620414919.

Wie is Stefan

We kennen hem als de Frysman, als de man die in estafettevorm de Elfstedentocht al eens zwemmend voltooide, als de atleet die ook hardlopend de 230 kilometer tussen de elf Friese Elfsteden volbracht. En we kennen Stefan van der Pal als iemand, die nooit opgeeft.

‘Ik heb al vanaf 2011 de droom de Elfstedentocht in een aantal dagen zwemmend te volbrengen. Tweemaal was iemand anders mij voor. In 2020  moest het dan gaan gebeuren, tot de uitbraak van het coronavirus een streep door de tocht zette.

Om het nog een keer op dezelfde manier te doen, daar zat ik niet zo op te wachten. En als je dan echt iets bijzonders wilt doen, is het gaaf om een triatlon aan elfstedentochten te doen. Daarom de Elfstedentriathlon!’